Get Adobe Flash player
Rahma har aktive prosjekter i Pakistan, Kashmir, Tsjetsjenia, Somalia, Syria og Burma

Gi din støtte idag!

Kontonr: 6060.05.24383
dsc_6480 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA dsc00450 OLYMPUS DIGITAL CAMERA dsc_6476

VINTERKLÆR INNSAMLING FOR SYRISKE FLYKTNINGER

Rahma Islamic Relief Fund vil i samarbeid med Masjid Attaouba samle inn vinterklær til syriske flyktninger.

Dette er som dere vet et kritisk tidspunkt for syriske flyktninger som er drevet fra sine hjem uten nok klær til å klare seg igjennom vinteren. Vi ønsker sammen med dere å gjennomføre denne aksjonen for å komme fram til så mange som mulig, så fort som mulig.

- Vinterklær MÅ være i god stand da vi er veldig nøye med at det vi sender er av god kvalitet.

- Vi tar KUN imot vinterklær og annet (som sko,hansker, luer o.l.) som kan være til hjelp under kalde omstendigheter

-Sorter gjerne det som sendes inn etter barn, kvinner og menn. Da dette gjør vårt arbeid mye enklere med sorterting og innpakking av det som sendes inn. Vi vil ta imot alt av klær  på Masjid Attaouba, Lakkegata 79B- mellom kl 12-20 søndag den 01.Februar.
Forøvrig ønsker vi også å opplyse om at det er mulig å gi økonomisk bidrag til denne aksjonen for å hjelpe til i blant annet transportkostnader. Bidrag kan sendes til vår konto 6060.05.24383 merket «Syria»

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt:

post@rahma.no

hayata1707@gmail.com

tlf: 45200542

DSC00082  DSC00073

INNSAMLINGSAKSJON FOR OFRENE I SYRIA

Rahma Islamic Relief vil på lørdag den 10.01 arrangere en innsamlingsaksjon på Grønlandstorget kl 11-16. Alle pengene vil gå til å hjelpe de utallige syriske flyktningene som står dårlig rustet til en bitende kald vinter i Midtøsten.

Dette er en enorm humanitær krise hvor hjelpen trengs umiddelbart.

Bøssebærere etterlyses i Oslo. Vi har et ønske om at alle som har anledning stiller opp på Grønlandstorget til denne humanitære innsamlingsaksjonen for ofrene i Syria.Bøssene kan hentes på Grønlands torget fra kl 11.

Til alle som ikke har anledning til å ta en tur innom vår stand på Grøntlandstorget så er det mulig å gi direkte til vår konto: 6060.05.24383.Husk å merk bidraget med «Syria»

For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no.

Vel møtt! Ta gjerne med dere venner.

Kontaktperson:

- Amara :98816779

-Berat    :95233546

DSC00072

INNSAMLINGSAKSJON FOR FLOMOFRENE I MAROKKO

Rahma Islamic Relief skal ha en ny innsamlingsaksjon på lørdag 20. desember fra kl 11.00 på Grønlands torget. Vi kommer til å samle inn støtte til flomofrene i Marokko- i en situasjon hvor mange har mistet sitt levebrød og sine hjem uten mulighet til å klare seg selvstendig. 

Bøssebærere etterlyses i Oslo. Vi har et ønske om at alle som har anledning stiller opp på Grøndlandstorget til denne humanitære innsamlingsaksjonen for flomofrene i Marokko
Det vil være innsamling med bøsser og kakesalg.
Bøssene kan hentes på Grønlands torget fra kl 11:00 ved registrering.
Arrangementet vil vare til ca kl. 16:00.

Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta, kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383. Husk å merke bidraget med ”MAROKKO FLOM”.
For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no.

Ta kontakt på telefon 98816779 hvis noen har mulighet til å bake eller  til å stå og selge.

Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta, kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383. Husk å merke bidraget med ”SYRIA”.
For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no. – See more at: http://www.rahma.no/wp/#sthash.0QFlgR3z.dpuf

Ta kontakt på telefon 98816779 hvis noen har mulighet til å bake/ lage mat, eller har mulighet til å stå og selge.

Vel møtt! Ta gjerne med dere venner.

Kontaktperson:
- Amara :98816779
-Berat :95233546

FLO 1 FLO

Flomkatastrofe i Somalia

I november var det flomkatastrofe i Hiran, Somalia. Hovedstaden i Hiran, Beledweyn, ligger mellom to daler og er spesielt utsatt for flom i tunge regnperioder. Titusener ble drevet på flukt fra flommen.

Rahma IRF gjorde en evaluering i området for å finne de mest trengende familiene. 850 familier fikk utdelt mat, myggnett og provisoriske telt. Vi ønsker som alltid å være med på å bidra til en bærekraftig utvikling som kan bidra til selvhjelp, etter en slik nødssituasjon.

Rahma ønsker å benytte anledningen til å takke så mye for bidragene. En spesiell takk rettes til Tawfiiq moskeen.

IMG_1001???????????????????????????????