Get Adobe Flash player
Rahma har aktive prosjekter i Pakistan, Kashmir, Tsjetsjenia, Somalia, Syria og Burma

Gi din støtte idag!

Kontonr: 6060.05.24383
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA dsc_6480

INNSAMLINGSAKSJON FOR SULT OG TØRKERAMMEDE I SOMALIA

Rahma Islamic Relief arrangerer innsamlingsaksjon for sult og tørkerammede i Somalia, lørdag 11. oktober kl 12:00 – 17:00.
Vi trenger bøssebærere i hele området. Kan du hjelpe til, møt opp på Grønlands Torget for registrering og uthenting av bøsser. Ta gjerne med venner! Ditt bidrag kan redde liv.

Vi kommer også til å ha kakesalg. Hvis noen har mulighet til å bake en kake, ta kontakt med Amara på tlf. 98 81 67 79.

Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta. Kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383 – Husk å merke bidraget med “Somalia”.

For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no

Kontaktpersoner:
Amara    : 98 81 67 79
Mimoun : 46 69 82 14

Qurbani/Udhiya 2014

Qurbani advertisement RIRF 2014

 

Rahma organiserer også i år qurbani / udhiya til fattige mennesker rundt omkring i verden. Her finnes det priser samt informasjon for de ulike land.

Pakistan

I Pakistan har som kjent vært blitt rammet av flomkatastrofen og flere hundre tusen familier mistet sine hjem. Mange av dem har fortsatt ikke tak over hodet. Hjelp oss å hjelpe de glemte sjeler.

Kashmir
Det omstridte området lider mye nød. Sterke nasjoner gjør krav på Kashmir og konflikten går hardt utover den trengende befolkningen.
Et “godt stykke lam” vil være kjærkomment for mange. Det er et tegn på at deres brødre og søstre ikke har glemt dem.

Somalia
Folket i Somalia har lidd under en brutal og ødeleggende borgerkrig i over 20 år. Landet har falt fra hverandre og tilbake sitter et folket, mange i ekstrem fattigdom. Livsnødvendige behov dekkes ikke og det er mange fortumlede, sultne, små kropper og uthulte, sorgfulle øyne. Vil du ikke strekke ut en hånd?

Burma
Den muslimske minoriteten i Burma forfølges, dehumaniseres og nektes grunnleggende menneskerettigheter.
Den umenneskelige behandlingen av Rohingya-muslimene fikk hele verdens oppmerksomhet, men selv om nyhetsbildet nå har stilnet, er nøden like stor.
Et forfulgt menneskes dype skrik: det skjærer i hjertet.

Syria
I mer enn to år, har det blitt oppslukt i en eskalerende borgerkrig som stadig truer med å smitte over i en større regional krise.
Antallet personer som berøres er kontinuerlig stigende med 6,8 millioner mennesker som trenger humanitær hjelp.
4,25 millioner mennesker har blitt fordrevet innen Syria og ytterligere 1,8 millioner inkludert 1 million barn har søkt tilflukt i nabolandene.
Vær med å gi gleden til disse barna!

Gaza

Flere hundre tusen av palestinere har flyktet fra hjemmene sine på jakt etter en trygg havn. Over 600 000 internt fordrevne er i behov av akutt matvarehjelp.

Rahma planlegger Qurbani prosjekt i Gaza og trenger deres støtte til å hjelpe de trengende.

Veldedighetsbasar for kvinner og barn

Rahma arrangerer en veldedighetsbasar for kvinner og barn den 28.september kl 16, i Eurotekhallen på Bryn i Oslo.
Det vil bli salg av mat fra ulike land, kaker, hennamaling, klær, smykker og kunstgjenstander. Egne aktiviteter for barn inkludert i inngangsprisen.

Plakat_3_v3_Logo

Inngang voksne: 100 kroner
Inngang barn: 50 kroner

Inntektene går til ofrene i Gaza og Syria, og vi håper å se flest mulig der.

Eid-gave 2014

I Ramadan samlet vi inn penger for syriske barn i Aleppo til eid-gaver. Vi ønsket å bidra til å glede barn i krig. Det kom inn Kr 35.000 som bidro til at barn fikk gaver og en eid-fest de sent vil glemme. Vi retter en stor takk til alle giverne

Aid1  aid3

aid3  Aid4