Get Adobe Flash player
Rahma har aktive prosjekter i Pakistan, Kashmir, Tsjetsjenia, Somalia, Syria og Burma

Gi din støtte idag!

Kontonr: 6060.05.24383
dsc_6480 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INNSAMLINGSAKSJON FOR FLOMOFRENE I MAROKKO

Rahma Islamic Relief skal ha en ny innsamlingsaksjon på lørdag 20. desember fra kl 11.00 på Grønlands torget. Vi kommer til å samle inn støtte til flomofrene i Marokko- i en situasjon hvor mange har mistet sitt levebrød og sine hjem uten mulighet til å klare seg selvstendig. 

Bøssebærere etterlyses i Oslo. Vi har et ønske om at alle som har anledning stiller opp på Grøndlandstorget til denne humanitære innsamlingsaksjonen for flomofrene i Marokko
Det vil være innsamling med bøsser og kakesalg.
Bøssene kan hentes på Grønlands torget fra kl 11:00 ved registrering.
Arrangementet vil vare til ca kl. 16:00.

Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta, kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383. Husk å merke bidraget med ”MAROKKO FLOM”.
For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no.

Ta kontakt på telefon 98816779 hvis noen har mulighet til å bake eller  til å stå og selge.

Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta, kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383. Husk å merke bidraget med ”SYRIA”.
For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no. – See more at: http://www.rahma.no/wp/#sthash.0QFlgR3z.dpuf

Ta kontakt på telefon 98816779 hvis noen har mulighet til å bake/ lage mat, eller har mulighet til å stå og selge.

Vel møtt! Ta gjerne med dere venner.

Kontaktperson:
- Amara :98816779
-Berat :95233546

FLO 1 FLO

Flomkatastrofe i Somalia

I november var det flomkatastrofe i Hiran, Somalia. Hovedstaden i Hiran, Beledweyn, ligger mellom to daler og er spesielt utsatt for flom i tunge regnperioder. Titusener ble drevet på flukt fra flommen.

Rahma IRF gjorde en evaluering i området for å finne de mest trengende familiene. 850 familier fikk utdelt mat, myggnett og provisoriske telt. Vi ønsker som alltid å være med på å bidra til en bærekraftig utvikling som kan bidra til selvhjelp, etter en slik nødssituasjon.

Rahma ønsker å benytte anledningen til å takke så mye for bidragene. En spesiell takk rettes til Tawfiiq moskeen.

IMG_1001???????????????????????????????

TAKK FOR ALLE BIDRAG TIL KLESINNSAMLING

Fredag den 28. November ble  containeren med vinter klær sendt til Syria. En stor takk til masjid Attaouba som har disponert sine lokaler. Takk til deg som bidro med varme klær og sko, deg som hjalp til med sortering og pakking, deg som var med og lastet containeren med esker, og deg som støttet oss økonomisk. Det vil glede mange som er på flukt, varme de som har mistet sine hjem, familie og venner. Takk for deres engasjement og solidaritet!

Uten navnUten navn

INNSAMLINGSAKSJON FOR OFRENE I SYRIA

Rahma arrangerer en innsamlingsaksjon lørdag, 22.11.2014 fra Kl 12:00 til Kl 16:00
Bøssebærere etterlyses i Oslo. Vi har et ønske om at alle som har anledning stiller opp på Grøndlandstorget til denne humanitære innsamlingsaksjonen for Syria.
Ta gjerne med venner, ditt bidrag kan redde liv!
Om det er flere som ønsker å delta på dette arrangementet, men som av ulike årsaker ikke har muligheten til å delta, kan dere sende et bidrag til konto: 6060.05.24383. Husk å merke bidraget med ”SYRIA”.
For henvendelse, ta kontakt på post@rahma.no.
Kontaktperson:
- Amara :98816779
-Berat    :95233546

RAHMA BILDE 2.1