Get Adobe Flash player
Rahma har aktive prosjekter i Pakistan, Kashmir, Tsjetsjenia, Somalia, Syria og Burma

Gi din støtte idag!

Kontonr: 6060.05.24383
dsc_6476 dsc_6480 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Qurbani/Udhiya 2014

Qurbani advertisement RIRF 2014

 

Rahma organiserer også i år qurbani / udhiya til fattige mennesker rundt omkring i verden. Her finnes det priser samt informasjon for de ulike land.

Pakistan

I Pakistan har som kjent vært blitt rammet av flomkatastrofen og flere hundre tusen familier mistet sine hjem. Mange av dem har fortsatt ikke tak over hodet. Hjelp oss å hjelpe de glemte sjeler.

Kashmir
Det omstridte området lider mye nød. Sterke nasjoner gjør krav på Kashmir og konflikten går hardt utover den trengende befolkningen.
Et “godt stykke lam” vil være kjærkomment for mange. Det er et tegn på at deres brødre og søstre ikke har glemt dem.

Somalia
Folket i Somalia har lidd under en brutal og ødeleggende borgerkrig i over 20 år. Landet har falt fra hverandre og tilbake sitter et folket, mange i ekstrem fattigdom. Livsnødvendige behov dekkes ikke og det er mange fortumlede, sultne, små kropper og uthulte, sorgfulle øyne. Vil du ikke strekke ut en hånd?

Burma
Den muslimske minoriteten i Burma forfølges, dehumaniseres og nektes grunnleggende menneskerettigheter.
Den umenneskelige behandlingen av Rohingya-muslimene fikk hele verdens oppmerksomhet, men selv om nyhetsbildet nå har stilnet, er nøden like stor.
Et forfulgt menneskes dype skrik: det skjærer i hjertet.

Syria
I mer enn to år, har det blitt oppslukt i en eskalerende borgerkrig som stadig truer med å smitte over i en større regional krise.
Antallet personer som berøres er kontinuerlig stigende med 6,8 millioner mennesker som trenger humanitær hjelp.
4,25 millioner mennesker har blitt fordrevet innen Syria og ytterligere 1,8 millioner inkludert 1 million barn har søkt tilflukt i nabolandene.
Vær med å gi gleden til disse barna!

Gaza

Flere hundre tusen av palestinere har flyktet fra hjemmene sine på jakt etter en trygg havn. Over 600 000 internt fordrevne er i behov av akutt matvarehjelp.

Rahma planlegger Qurbani prosjekt i Gaza og trenger deres støtte til å hjelpe de trengende.

Veldedighetsbasar for kvinner og barn

Rahma arrangerer en veldedighetsbasar for kvinner og barn den 28.september kl 16, i Eurotekhallen på Bryn i Oslo.
Det vil bli salg av mat fra ulike land, kaker, hennamaling, klær, smykker og kunstgjenstander. Egne aktiviteter for barn inkludert i inngangsprisen.

Plakat_3_v3_Logo

Inngang voksne: 100 kroner
Inngang barn: 50 kroner

Inntektene går til ofrene i Gaza og Syria, og vi håper å se flest mulig der.

Eid-gave 2014

I Ramadan samlet vi inn penger for syriske barn i Aleppo til eid-gaver. Vi ønsket å bidra til å glede barn i krig. Det kom inn Kr 35.000 som bidro til at barn fikk gaver og en eid-fest de sent vil glemme. Vi retter en stor takk til alle giverne

Aid1  aid3

aid3  Aid4

Gaza – Sommer 2014

Krigen har rast i Gaza i sommer. Det har vært mange innsamlingsaksjoner og pengene har strømmet inn. Deler av det innsamlede beløpet har gått til nødhjelp i Gaza utført 18.juli – 04.august og bidratt til at 3556 familier har fått dekket behov for mat i denne perioden og noen uker frem i tid.
I tillegg til matkurver med tørrvarer i ramadan har det blitt delt ut 5840 porsjoner med ferdiglaget varmmat. Prosjektene har hovedsakelig blitt utført i nord-Gaza. Vi sikter nå på å skape et langsiktig prosjekt i Gaza slik at de vi yter hjelp til kan bli selvhjulpne over tid.
IMG_392911 IMG_4015111

IMG_4073111   IMG_427711